100g tootes keskmiselt:
Jogurti-oliiviõli ahjubroiler
Koostisosad
broiler (74%), vesi, rapsiõli, oliiviõli (0,2%), sool, vürtsid (küüslauk, kuivatatud karulauk, petersell), vadakupulber (sh PIIM), koorepulber (sh PIIM), modifitseeritud tärklis, LÕSSIPULBER, vürtsiekstrakt, dekstroos, lõhna- ja maitseained (sh PIIM). Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, soja, sellerit, muna, sinepit
Valmistamine
Võta küpsetuskotiga broiler pakendist välja ja aseta ahjupannile. Keskmine küpsetusaeg 1 kg liha kohta temperatuuril 180 °C on 60 minutit. Krõbedama pinna saamiseks võib küpsetamise lõpus küpsetuskoti pealt avada ja röstida grillelemendi all kuni 10 minutit.
Lisainfo
Jogurti-oliiviõli ahjukana sobib oma klassikalise maitse tõttu nii pere suurtele kui ka väikestele talveõhtu pearoaks. Ahjukana on mugavalt küpsetuskotis: aseta kana koos küpsetuskotiga ahju ja maitsev õhtusöök kogu perele valmib umbes pooleteise tunniga. Nipp! Et ahjukana jääks pealt mõnusalt krõbe, lõika 10 minutit enne küpsetamise lõppu küpsetuskott pealt lahti!
