100g tootes keskmiselt:
Klassikaline ahjubroiler
Koostisosad
broiler (97,7%), sool, rapsiõli, paprika, küüslauk, suhkur, sibul, tšillipipar, must pipar, kurkum, koriander, SINEP, NISUkiud, dekstroos, lõhna- ja maitseained (paprika, küüslauk, pärmiekstrakt, muskaatpähkel, loorberilehed), säilitusaine (naatriumatsetaadid), antioksüdant (naatriumaskorbaat). Toode võib sisaldada vähesel määral soja, seesamiseemneid, sellerit, piima, muna, sulfiteid.
Valmistamine
Võta küpsetuskotiga broiler pakendist välja ning aseta ahjupannile. Keskmine küpsetusaeg 1 kg liha kohta on 60 minutit temperatuuril 180 °C. Krõbedama pealispinna saamiseks võib küpsetamise lõppfaasis küpsetuskoti pealt avada ning röstida grillelemendi all kuni 10 minutit. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.
Lisainfo
“Kõlblik kuni” kuupäev kehtib kinnise pakendi korral. Avatud pakendis toote soovitame tarbida 24 tunni jooksul.
