100g tootes keskmiselt:
Klassikaline broilerišašlõkk kintsulihast
Koostisosad
broilerikintsuliha nahaga (75%), vesi, vürtsid (sh SINEP), happesuse regulaatorid (naatriumatsetaat, naatriumtsitraat, sidrunhape), glükoosisiirup, taimsed kiud (inuliin), sool, lõhna- ja maitseained.
Toode võib sisaldada vähesel määral kõhreid.
Valmistamine
Grilli liha hõõguvatel sütel 20 minutit, prae pannil 20 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures 40 minutit. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.
Pärast küpsetamist lase lihal paar minutit kaane või fooliumi all järelküpseda.
Lisainfo
Klassikaline broilerišašlõkk on “nagu päris” – just see maitse, mida ootad šašlõkilt. Šašlõki marinaad on ürdirikas, kergelt äädikane ning liha jääb pärast küpsetamist mõnusalt mahlane. Grilli šašlõkki hõõguvatel sütel 20 minutit ning ongi hüva roog valmis. Kui grilli käepärast ei ole, võid liha praadida pannil (samuti 20 minutit) või lase sellel 40 minutit 200-kraadises ahjus küpseda.
