100g tootes keskmiselt:
Mustika ahjubroiler
Koostisosad
Broiler (77%), vesi, suhkur, mustikad (0,8%), sool, vürtsid (küüslauk, sibul, pipar, SINEP, kuivatatud tomatid), lõhna- ja maitseained, dekstroos, köögiviljaekstrakt, paksendajad (pektiin, guarkummi, ksantaankummi), happesuse regulaatorid (sidrunhape, naatriumtsitraat, naatriumatsetaat), säilitusaine (kaaliumsorbaat), antioksüdant (askorbiinhape). Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, piima, muna, soja ja sellerit.
Valmistamine
Võta küpsetuskotiga broiler pakendist välja ja aseta ahjupannile. Keskmine küpsetusaeg 1 kg liha kohta temperatuuril 180 °C on 60 minutit. Krõbedama pinna saamiseks võib küpsetamise lõpus küpsetuskoti pealt avada ja röstida grillelemendi all kuni 10 minutit.
Lisainfo
Mustika ahjukana saab oma maitse Rannamõisa armastatud mustikamarinaadist, mis viib maitsemeeled justkui südasuvesse rändama. Marinaadis on metsamarjade magus hapukus ideaalselt ühendatud vürtsidega ning tulemuseks on üks eriti maitsev praad. Ahjukana on pakendis juba küpsetuskotis, nii et ka selle küpsetamine on imelihtne.
