100g tootes keskmiselt:
Mustika broilerikintsuliha
Koostisosad
broilerikintsuliha nahata (83%), vesi, mustika džemm 2,5% (suhkur, mustikad 35%, vesi, paksendaja (pektiin), happesuse regulaator (sidrunhape), säilitusaine (kaaliumsorbaat)), suhkur, sool, vürtsid (küüslauk, sibul, paprika, SINEP, kuivatatud tomatid), lõhna- ja maitseained, happesuse regulaatorid (naatriumatsetaat, sidrunhape, naatriumtsitraat), antioksüdant (askorbiinhape), paksendajad (guarkummi, ksantaankummi), dekstroos.
Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, soja, sellerit, piima, muna.
Valmistamine
Grilli liha hõõguvatel sütel 20 minutit, prae pannil 20 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures 35 minutit. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.
Ahjus valmistamiseks eemalda küpsetuskarbilt ümbris ja pane ahju. Ära eemalda kilet. Krõbedama pealispinna saamiseks eemalda kile 15 minutit enne küpsetusaja lõppu. NB! Küpsetuskarp ei sobi küpsetamiseks gaasiahjudes, pöördõhu- ja grillirežiimil.
Lisainfo
Mustika broilerikintsuliha on värske vaheldus argiõhtusse. Broilerikintsuliha on saanud marinaadilt mustikale ainuomase hapukasmagusa nüansi, maitsesügavust lisavad veel kuivatatud tomatid ja küüslauk. Steigid sobivad küpsetamiseks nii pannil kui ka ahjus, olles juba mugavalt küpsetuskarpi pakitud.
