100g tootes keskmiselt:
Nelja aastaaja broileri rinnafileesteigid
Koostisosad
broileri rinnafilee (85%), vesi, osaliselt hüdrogeenitud rapsiõli, vürtsid (paprika, tšillipipar, sibul, koriander, kurkum, petersell, köömned, oregano, muskaatpähkel, lambalääts), sool, kookoshelbed, kuivatatud õun (sh SULFITID), tomatipulber, dekstroos, lõhna- ja maitseained.
Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, soja, sellerit, sinepit, piima ja muna.
Valmistamine
Grilli liha hõõguvatel sütel 10 minutit, prae pannil 10 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures 35 minutit. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.
Ahjus valmistamiseks eemalda küpsetuskarbilt ümbris ja pane ahju. Ära eemalda kilet. Krõbedama pealispinna saamiseks eemalda kile 15 minutit enne küpsetusaja lõppu. NB! Küpsetuskarp ei sobi küpsetamiseks gaasiahjudes, pöördõhu- ja grillirežiimil.
Lisainfo
Nelja aastaaja broileri rinnafileesteigid kannavad omapärast nime just seetõttu, et külluslikult maitsestatud rinnafileelõigud sobivad ideaalselt nii kuuma suveilma kui ka kargesse talve. Hõrku maitset annavad steikidele paprika ja tšillipipar, koriander, kurkum, kookoshelbed ning kuivatatud õun! Ja vastavalt sellele, kui toekat einet soovid, saad kõrvale lisada kas salati või hoopiski röstitud köögiviljad.
