100g tootes keskmiselt:
Pirni-karamelli ahjubroiler
Koostisosad
broiler (76%), vesi, pirn (2,8%), mesi, õunaäädikas, oliiviõli, sool, sidrunimahla kontsentraat, rapsiõli, sahharoos, vürtsid (sh SINEP, SELLER), psülliumi kestad, dekstroos (mais), lõhna- ja maitseained, pärmiekstrakt, tomatipulber, ürdid, suitsusool, vürtsiekstraktid, stabilisaator (naatriumtsitraat), SINEPiseemned, hüdrolüüsitud taimnevalk, kiud, happesuse regulaatorid (naatriumatsetaat, sidrunhape), antioksüdant (askorbiinhape), paksendaja (ksantaankummi).
Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, piima, muna ja soja.
Valmistamine
Ahjus valmistamiseks eemalda küpsetuskarbilt ümbris ja pane ahju. Ära eemalda kilet. Krõbedama pealispinna saamiseks eemalda kile 15 minutit enne küpsetusaja lõppu. NB! Küpsetuskarp ei sobi küpsetamiseks gaasiahjudes, pöördõhu- ja grillirežiimil.
Lisainfo
Pirni-karamelli ahjubroiler on uudse maitsekombinatsiooniga kogu pere õhtusöögiks mõeldud praad, mis toob argipäeva mõnusat vaheldust. Kuigi pirn, karamell ja broiler koos võivad esmapilgul üllatada, on tegu tõeliselt hõrgu kooslusega – täpselt õiges koguses soolast ja magusat, haput ja mahedat. Kõige mahlasema ahjubroileri saad, kui jälgid küpsetusaega vastavalt broileri kaalule – ühe kilo kohta tuleb küpsetusaega arvestada 60 minutit.
