100g tootes keskmiselt:
Tomati-oliivi broileripooltiivad
Koostisosad
broileritiiva keskosa (93%), rapsiõli, vesi, vürtsid (päikesekuivatatud tomat (1,1%), mustad oliivid (0,4%), küüslauk, sibul, valge pipar, leeskputk, koriander, kurkum, ingver, köömned, fenkol, lambalääts, tšillipipar), sool, paprikaekstrakt, lõhna- ja maitseained. Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, piima, muna, soja, sellerit, sinepit
Valmistamine
Grilli liha hõõguvatel sütel 20 minutit, prae pannil 20 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures 35 minutit. Ahjus valmistamiseks eemalda küpsetuskarbilt ümbris ning pealiskile. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.
Lisainfo
Tomati-oliivi-kanatiivad on inspireeritud Itaalia köögist, kus hoitakse aukohal päikesekuivatatud tomateid, musti oliive, küüslauku, leeskputke ja fenkolit. Kõik need maitseained annavad kokku hõrgu marinaadi, milles seisnud kanatiivad koguvad endale Vahemere suve maitse. Grilli, prae, või küpseta ahjus, ülimaitsva roa saad igal juhul.
