postthumb

Nipid pardifilee valmistamiseks

Kas teadsid, et täiusliku lõpptulemuse saavutamine on pardifilee puhul imelihtne. Kindlasti tulevad kasuks mõned nipid:

  • Kuivata pardifileed alati enne valmistama hakkamist (näiteks majapidamispaberiga);
  • Tee noa abil pardifilee nahale sisselõiked (ilma liha kahjustamata). Nii saad liigse rasva küpsemisel ilusti kätte;
  • Küpsetama hakates aseta pardifileed alati külmale pannile ning naha pool allpool;
  • Küpseta keskmisel kuumusel! Pööra filee ümber hetkel, kui nahk on küpsenud kuldpruuniks;
  • Liha küpsemine ühelt poolt võtab aega ca 3-4 minutit. Kõik oleneb muidugi fileede suurusest;
  • Tõsta liha lõplikuks küpsemiseks ahju;
  • Ahjust võttes lase pardifileedel toatemperatuuril alati järelküpseda!

Nii lihtne ongi! Rannamõisa pardifileed leiad suurematest toidukauplustest. Vaata ka erinevaid pardifileeretsepte linnulihalehelt!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun