postthumb

Nipid pardifilee valmistamiseks

Kas teadsid, et täiusliku lõpptulemuse saavutamine on pardifilee puhul imelihtne. Kindlasti tulevad kasuks mõned nipid:

  • Kuivata pardifileed alati enne valmistama hakkamist (näiteks majapidamispaberiga);
  • Tee noa abil pardifilee nahale sisselõiked (ilma liha kahjustamata). Nii saad liigse rasva küpsemisel ilusti kätte;
  • Küpsetama hakates aseta pardifileed alati külmale pannile ning naha pool allpool;
  • Küpseta keskmisel kuumusel! Pööra filee ümber hetkel, kui nahk on küpsenud kuldpruuniks;
  • Liha küpsemine ühelt poolt võtab aega ca 3-4 minutit. Kõik oleneb muidugi fileede suurusest;
  • Tõsta liha lõplikuks küpsemiseks ahju;
  • Ahjust võttes lase pardifileedel toatemperatuuril alati järelküpseda!

Nii lihtne ongi! Rannamõisa pardifileed leiad suurematest toidukauplustest. Vaata ka erinevaid pardifileeretsepte linnulihalehelt!