postthumb
4
25 min
Salatid
Gluteenivaba

Suvikõrvitsa-kikerhernesalat

Kerge ja maitsev lisand linnuliha kõrvale!

Koostisosad

    • 500 g suvikõrvitsat
    • 1 sl võid
    • 1 küüslauguküüs
    • 1 purk kikerherneid
    • 150 g fetajuustu
    • 50 g rukolalehti
    • 3 sl oliiviõli
    • sidrunist pressitud mahla
    • soola, pipart

Valmistamine

Viiluta koorimata suvikõrvits ning lõika viilud neljaks. Kuumuta pannil või ning prae suvikõrvitsatükid pannil pehmeks. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa küpsemise lõpuosas hakitud küüslauk. Sega korralikult läbi ning tõsta kogu segu kaussi. Lisa nõrutatud ja vee all loputatud kikerherned, murendatud fetajuust, rukola ning sega kergelt segamini. Nirista juurde oliiviõli ja maitsesta veidikese sidrunimahla ja soola-pipraga.