postthumb
6
30-40 min
Lõunasöök

Ahjus küpsetatud pastavorm „Pitsa”!

See ahjuvorm valmib imelihtsalt ning seetõttu sobib see kindlasti talviseks mugavustoiduks. Toitev ning maitseb kogu perele! Maitselt meenutab see sööjatele tihtipeale pitsat, millest tuleneb ka nimi.

*Soovi korral kasuta gluteenivaba (maisi)pastat!

Valmistamine

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta.

Haki sibul ning prae pannil klaasjaks, poole pealt lisa hakkliha ning maitsesta soola-pipraga. Kui hakkliha roosakas värvus on kadunud, sega juurde hapukurgitükid ja tüümian. Seejärel lisa segades juurde tomatipasta. Lisa hakklihasegu ja pasta vormi ning sega kõik omavahel läbi.

Klopi segamini kohvikoor ja munad, lisa juurde 150 g juustu ning maitsesta soolaga. Kalla segu vormi ning raputa ülejäänud juust kõige peale. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 20-30 min.

Koostisosad

    • 250 g meelepärast pastat*
    • 0,5 tk sibulat
    • 300 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsust hakkliha
    • 2 marineeritud kurki
    • 2 sl värsket hakitud tüümiani
    • soola, pipart
    • 3 sl tomatipastat või –kastet
    • 2 dl kohvikoort
    • 3 muna
    • 200 g riivitud juustu