2
15 min
gluteenivaba

Apelsini-kookoskana

Kui apelsini ja kookose kooslus võõrastust ei tekita, siis kindlasti on soovitav võtta ette üks 15 minutiline toidu valmistamine. Kõrvale pakkuge aurutatud köögivilju või rebige taldrikule lihtsalt pisut värskeid salatilehti ning muud värsket kraami. Lisaboonusena on roog gluteeni- ja laktoosivaba!

Foto: Ragne Värk

 

Valmistamine

Kuumuta pannil pisut õli ning prae kintsulihad mõlemalt poolt kergelt jumekaks, vahepeal maitsesta soola ja pipraga. Seejärel lisa pannile apelsinimahl ning sega juurde sinep. Alanda pliidil kuumust ning lisa juurde kookospiim. Seejärel kata pann kaanega ning lase madalal kuumusel haududa ca 10 minutit. Vajadusel maitsesta.

Koostisosad

    • 300 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • 0,5 apelsini pressitud mahl
    • 0,5 sl mahedat sinepit
    • 0,5 dl kookospiima
    • soola, pipart