4-le
Pearoog

Broileri- köögivilja wok

Aegajalt tuleb külmkapi varud üle vaadata ja valmistada wokiroog, kus saab ära kasutada kappi kuhjunud köögiviljad. Broilerifilee asemel sobib wokirooga suurepäraselt ka kalkuni rinnafilee.

 

Valmistamine

Lõika brokoli õisikuteks. Lõika broilerifilee ribadeks. Haki küüslauk. Lõika porru ja paprikad ribadeks. Vala brokolile ja riisinuudlitele peale keev vesi ja lase seista 5 minutit. Kuumuta wok pannil õli. Pruunista mitmes jaos broilerifileed. Tõsta kõrvale ja hoia soojas. Prae pannil paar minutit küüslauku, porrut ja paprikat. Lisa broilerifileed. Vala peale kastmed ja sega läbi. Kurna brokoli ja riisinuudlid ning sega pannil läbi. Rösti pähkleid kuival pannil ja haki. Raputa serveerimisel üle pähklitega.


Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 2 sl õli
    • 400 g Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • 3 küüslauguküünt
    • 1 porru
    • 2 punast paprikat
    • 1 brokoli
    • 200 g riisinuudleid
    • 0,5 dl teriyaki kastet
    • 2 sl sojakastet
    • 2 sl hoisin kastet
  • Serveerimiseks
    • 100 g india pähkleid