postthumb
3
15 min

Caesari salati vrapp

Lisaks suviselt meeldivale maitsekombinatsioonile on sellel roal veel mitu positiivset külge. Esiteks valmib see kiiresti ning sobib söömiseks koheselt või ka paari tunni pärast. See vrapp on koheselt väga hea, kuid seistes muutub veelgi mahlasemaks, mistõttu on seda mugav valmistada hommikusel ajal tööle lõunasöögiks või siis piknikule kaasa haaramiseks. Nagu nimigi ütleb, leiab selle täidisest teada-tuntud Caesari salati, mis maitseb suviselt kergelt ja hästi, samas piisab juba ühest tortiljast, et kõht ilusti ka suurema näljaga täis saada. Teatavasti on grillimishooaeg käes ning paratamatult jääb grillimisest alati üle liha. Selle roa valmistamisel ongi eriti mugav ära kasutada grillimisest järelejäänud linnuliha!

 

IMG_5356Foto:Ragne Värk

Valmistamine

Prae peekoniviilud pannil krõbedaks ning haki seejärel ribadeks. Sega kokku peekoniribad, roheline salat, parmesan, neljaks lõigatud kirsstomatid ja tükeldatud linnuliha. Lisa kaste ning sega see salatikomponentidega ilusti kokku. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Jaota salatisegu kolmele tortiljale ning keera need seejärel korralikult rulli.

Soovi korral keera tortilja 2 vastastikkust serva täidisele (need jäävad
nö põhjaks) ning alles seejärel keera see rulli.

 

Koostisosad

    • 8 suitsupeekoniviilu
    • 2 peotäit hakitud Rooma salatit või jääsalatit
    • 3 sl riivitud parmesani
    • 6 kirsstomatit
    • 150 g grillitud linnuliha
    • 2 sl Caesari salatikastet
    • soola, pipart, suhkrut
    • 3 tortiljat