postthumb
4-le
30 min
Sobiv piknikule

Ciabatta kodujuustukastme ja grillitud broileriga

Selline mõnus rikkalik ja mahlane võileib on suvisel ajal väga mõnus nälja kustutamiseks. Ciabatta võib asendada gruusia leiva või pika prantsuse saiaga ning broileriliha asemele sobib hästi ka kalkuni kintsuliha.

Valmistamine

Tambi broilerifileed õhemaks. Sega omavahel mesi, seesami õli, sool ja valgeveini äädikas ning määri lihale. Küpseta grillil või ahjus ning lõika siis ribadeks. Lõika ciabatta lapiti pooleks, pintselda õliga ja raputa peale natuke soola. Küpseta grillil lõikepind allpool. Tükelda avokaado, kurk, redised ja sibu ning sega kodujuustu ja kreeka jogurtiga. Maitsesta soola ja suhkruga. Viiluta tomatid. Jaota kodujuustusalat ciabatta poolikutele ning kata viilutatud tomatite ja broilerilihaga.

Retsept: Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 1,5 sl mett
    • 1,5 sl seesami õli
    • 1 tl soola
    • 1 sl valgeveini äädikat
    • 1 ciabatta
    • 200 g redist
    • 100 g värsket kurki
    • 1 avokaado
    • 1 väike sibul
    • 2 tomatit
    • 400 g kodujuustu
    • 370 g kreeka jogurtit
    • soola, suhkrut
    • õli
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun