postthumb
4
1 h
Pearoog
Gluteenivaba

Feta juustu täidisega broilerifileed

Ohtra juustutäidisega broilerifileed, mis on ahjus küpsetatud koos valge veini, tomativiilude ja suitsupeekoniga. Viimane aitab kusjuures broilerifileel edukalt oma mahlasust säilitada. Fileedele on seekord sisselõige tehtud külje pealt – lihtne ja kiire!

Fotod: Ragne Värk

Valmistamine

Pane täidise ained kaussi ning sega kõik ühtlaseks massiks. Tee broilerifileedele külje pealt sügav sisselõige, et tekiks nö tasku. Maitsesta fileesid seest ja väljast soola-pipraga. Jaota täidis fileedesse.

Piserda ahjuvormi oliiviõli. Viiluta tomatid ning aseta vormi, maitsesta soola-pipraga. Nende peale aseta täidisega täidetud fileed. Pista fileede vahele ja kõrvale suitsupeekoniviilud, aseta mõni ka filee peale. Vala vormi vein ning küpseta seejärel 200 kraadi juures 40-45 minutit.

Lisa täidisesse ka paar purustatud küüslauguküünt!

Koostisosad

  • Täidis
    • 200 g (1 tops) Farmi créme fraiche´i või paksemat hapukoort
    • 75 g marineeritud kurki
    • 150 g feta juustu
    • 2 sl värskelt hakitud peterselli
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun