postthumb

Grillitud kalkuni kintsuliha lõigud

Küsite milline on kõige lihtsam liha-retsept grillimiseks? Alljärgnevalt üks lihtne võimalus kiiresti valmistada miskit head. Liha vasardamine ja grillimise ajal marinaadiga “jootmine” ongi kogu vaev.

 

Valmistamine

Lõika kintsuliha viiludeks ning vasarda toidukile vahel õhemaks. Raputa peale kergelt soola. Aseta kintsulihalõigud grillile. Sega marinaadi-ained omavahel ning määri neid grillimise ajal 4-5 korda.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 800 g Rannamõisa jahutatud kalkuni kintsuliha
    • soola
  • Marinaad
    • 1 tl soja
    • 1sl austrikastet
    • 1 sl valge veiniäädikat
    • 1 sl palsamiäädikat
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun