postthumb
3
25 min
Pearoog

Grillitud Kalkunikintsulihatükid

Isetehtud marinaad lihale on alati parim valik, kuna nii saad otsustada, milliseid komponente ja kui palju lisada. Samuti saad otsustada soolakoguse üle. Alljärgnevalt üks lihtne marinaad, milles on lõpptulemusena meeldivalt tunda valmistamisel kasutatud riisiäädikat ja seesamiõli. Parima tulemuse saavutamiseks lase lihal marinaadis maitsestuda üleöö.

Valmistamine

Sega marinaadi komponendid omavahel. Tükelda kintsuliha väiksemaks ning aseta lihatükid marinaadi maitsestuma üleöö. Vahetult enne grillimist maitsesta liha soolaga ning grilli liha valmis. Kalkunikintsuliha sisaldab ohtralt valku!

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun