Grillitud suitsused broilerikintsud

Kui on soov linnulihale juurde anda kerget suitsust meki, siis soovitan raputada kuumadele grillsütele kuivatatud ürte. Lisaks veel veidike valget veini ja tibake küüslauku grillile ning äärmiselt maitsev lõpptulemus ongi saavutatud. Väga mõnus suvine retsept ja kindlasti suurüllataja külaliste hulgas.

Valmistamine

Hõõru broilerikintsud kokku meresoola ja veidikese pipraga. Seejärel hõõru kokku pestoga. Lase ca 10 minutit seista. Valmista ette köögiviljad: lõika suvikõrvits 1cm viiludeks ning aseta vaheldumisi kirsstomatitega eelnevalt vees leotatud grilltikkude otsa

Raputa kuumadele grillsütele kuivatatud ürdid. Lõika küüslaugul pealmine pool ära ja aseta alumine küüslaugupoolik ning veiniga täidetud plekk-kauss grillile. Aseta köögiviljavardad ja broilerikintsud grillile ning küpseta kaane all valmis, vahepeal neid pöörates. Grillimise lõpu poole vala broilerikintsudele kausis auranud valge vein. Grillitud broilerikintse serveeri koos meresoolaga maitsestatud köögiviljadega.


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 800 g Rannamõisa Jahutatud broilerikintsu , seljata
    • meresoola, pipart
    • 2 sl pestot
    • 2 dl valget veini
    • 2-3 sl kuivatatud ürte
    • 1 küüslauk
    • 1 suvikõrvits
    • 200 g kirssomateid