4
20 min

Hot Dog krõbeda peekoni, riivitud juustu ja kapsasalatiga

See ei ole tavaline Hot Dog saiake – see on amps, mille vahel on peidus maitsev kapsasalat, krõbe peekon, kanalihast viiner, ahjus sulanud riivjuust ning soolapähklid! See on äärmiselt mahlane ja maitsev kõhutäis, mis on kindlasti meeltmööda nii suurematele kui ka väikestele sööjatele!

 

 

 

hot dog

Foto: Ragne Värk

 

Valmistamine

Pane viinerid ahjuplaadile tihedalt kõrvuti, raputa peale riivjuust ning küpseta ahjus 200 kraadi juures seni, kuni juust on sulanud. Küpsemise lõpu poole pista ka saiakesed korraks ahju sooja.

Samal ajal tükelda peekoniviilud ning prae pannil krõbedaks. Salati valmistamiseks, lõika kapsas õhukesteks ribadeks. Riivi porgand ja viiluta redised. Sega salatikomponendid omavahel kokku ning maitsesta.

Lõika saiakesed keskelt pooleks (ära täielikult läbi lõika) ning laota saiapooltele salat, seejärel aseta peale küpsetatud viiner (juustukattega) ning seejärel raputa peale soolapähklid. Toimi samamoodi ka teiste saiadega.

Proovi seda valmistada ka küpsetatud kana- või pardilihaga!

Koostisosad

    • 4 Rannamõisa Hot Dog viinerit
    • 8 sl riivitud juustu
    • 4 Hot Dog saiakest
    • 8 suitsupeekoniviilu
    • 4 tl soolapähkleid, hakituna
  • Kapsasalat
    • 125 g peakapsast
    • 100 g porgandit
    • 4 redist
    • 3 sl majoneesi
    • 2-3 sl Kreeka jogurtit
    • soola, pipart, suhkrut