postthumb
1-
20 min
Lisandid
Lihtne

Kuidas küpsetada eriti maitsvaid praekartuleid!

Mida teha pardifilee küpsemisest järelejäänud pardirasvaga? Üks nutikas viis selle kasutamiseks on praekartulite valmistamine. Pardirasvas küpsenud kartulid on maitserohked ja krõbedad. Rasva kogumiseks otsi välja suletava kaanega purk, kuhu kogud praadimisest järelejäänud rasva!

Valmistamine

Retsepti otseselt ei olegi: koori ja viiluta kartulid ning keeda kergelt soolaga maitsestatud vees pisut pehmemaks, nõruta korralikult. Kuumuta pannil pardirasv, lisa kartuliviilud ning prae need mõlemalt poolt keskmisel kuumusel kuldpruuniks. Maitsesta soolaga. Serveeri!

Koostisosad

    • kartuleid
    • pardirasva
    • soola
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun