4-le

Juustupaneeringuga broilerifileed

Kiirelt valmiv ja lihtne broileriamps, mida võid kasutada nii eelroana, salatilisandina või pearoa kõrvale.

Valmistamine

Lõika kanafileed pikisuunas neljaks. Maitsesta soola ja pipraga. Riivi juust. Sega juust ja riivsai. Veereta kanafileed juustu, riivsaia ja ürdisegus ja patsuta segu kõvasti kanafilee külge. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, mis on üle piserdatud õliga. Nirista ka peale õli ja küpseta 225 kraadises ahjus 15 minutit, kuni on kuldpruunid. Serveerimisel nirista peale palsamiäädikat.


Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 700 g Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • soola ja musta pipart
    • 1 dl oliiviõli
    • 100 g grana padano või parmesani juustu
    • 2 dl riivsaia
    • 1 tl kuivatatud basiilikut