4-le
Grilltoidud

Kahe-juustu broilerifileešnitsel

Esialgu võib retsepti vaadates maasikad olla veidi tundmatud broilerifilee kõrvale, kuid tegelikkuses on nende kooslus igati sobiv. Minumeelest sobib maasikas enamike juustudega. Nii võib öelda, et päris kindlapeale minek.

 

Valmistamine

Tambi fileed toidukile vahel ühukeseks. Aseta grillpannile, maitsesta soola ja pipraga  ning küpseta seni kuni lihale tekivad grilltriibud. Pööra liha ümber, maitsesta soolaga ja küpseta ka teiselt poolt valmis.

Vahepeal lõika mõlemad juustud väiksemaks ning pane korraks pannile küpsema. Kui juustud on kergelt sulanud jaota need juba küpsenud lihapoolele.

Kastme jaoks püreesta maasikad veidikese suhkruga. Kastmele peab juurde tulema õrn magus maitse. Serveeri kastet koos juustukattega kanaga.


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 500 g Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • 50 g sinihallitusjuustu
    • 75 g valgehallitusjuustu (Brie)
    • meresoola, pipart
  • Kaste
    • 150 g maasikaid
    • veidi suhkrut