postthumb
4
30 min
Pearoog
Laktoosivaba!

Kana-kikerhernekarri

Üks kiire kanakarriretsept kulub alati ära. Valmista see toitvaks lõuna- või õhtusöögiks!

Koostisosad

    • jupike ingverit, hakituna
    • 2 sl rohelise sibula valget osa, hakituna
    • 2 küüslauguküünt, hakituna
    • 2 tl tšillipipart, hakituna
    • 1 paprika
    • 550 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • 2 sl karripulbrit
    • 3 dl kreemjat kookospiima
    • 2 dl puljongit
    • suur peotäis spinatilehti
    • 150 g keedetud kikerherneid
    • 1 sl sojakastet
    • soola, pipart
    • 175 g munanuudleid

Valmistamine

Kuumuta pannil õli, lisa hakitud ingver, roheline sibul, küüslauk, tšilli ja paprika. Tükelda kanatükid ning tõsta samuti pannile küpsema. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa segades karripulber. Vala pannile kookospiim ja puljong ning lase madalal kuumusel haududa ca 20 minutit. Umbes 5 minutit enne valmimise lõppu lisa spinatilehed, kikerherned ja sojakaste.

Vahepeal keeda soolaga maitsestatud vees valmis munanuudlid, selleks kulub ca 4-5 minutit. Nõruta nuudlid ning sega karrirooga. Maitsesta lõplikult.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun