Kalarestil grillitud broilerikoivatükid

Nendega on alati tegu, vardasse ei saa panna ja ükshaaval on kaunis tülikas neid seal keerata.

See nagu täiskohaga töö, kui neid kogu õhtu seal grilli peal rullida. Leidsin aida alt vana kalaresti, traatarjaga üle, kõva tule pealt läbi ja rest oligi valmis broilerikoivatükke vastuvõtma.

 

Valmistamine

Sega kõik marinaadi ained kokku, pane korraks plendrisse ja püreesta segu. Maitsesta. Pane broilerikoivatükid sinna marineerima, kuni grillresti puhastad.

Grillimine ise juba on lihtne, ei ole ohtu ,et kuivaks grillite. Luutükk mis on koivatüki sees hoiab liha kaua mahlasena.

Neid on hea lihtsalt näpuvahelt närida, kõrvale võib teha mõne tipikaastme - näiteks toorjuustukastme. Julget pealehakkamist!

Foto: Ants Uustalu

Koostisosad

    • ca 500 g Rannamõisa jahutatud broilerikoivatükke
  • Enne seda
    • 1 väike sibul
    • 3 küüslauhuküünt
    • 300g Purustatud tomatit
    • 10g Suitsupaprika pulbrit
    • 2 tl mingit tervat kastet
    • Suhkur, pipar, sool