postthumb
2
30 min
Pearoog
Gluteenivaba

Kalkuniliha kotletid värske tomatisalatiga

Kalkunilihast kotletid on tervislikum variant sealihakotlettidest, mis maitsevad väga hästi. Lisaks, mis on ülioluline, et nad saavad lihtsalt ja kiirelt valmis.

Valmistamine

Valmista kõigepealt tomatisalat, tükelda tomatid kaussi, sega juurde balsamiäädikas, oliiviõli, tükeldatud küüslauk ja maitsesta soola, suhkru ning pipraga.

Valmista hakklihamass, selle jaoks tükelda sibul väikesteks kuubikuteks, haki petersell väiksemaks ning sega need hakklihaga ühtlaseks massiks. Maitsesta hakkmass soola, pipra ja tšillihelvestega.
Vormi hakklihamassist kotletid ja prae pannil valmimiseni, maitsesta soola, pipra ja tšillihelvestega.

Kalkunihakkliha asemel võid kasutada ka broilerihakkliha!

Koostisosad

  • Kalkuniliha kotletid
  • Tomatisalat
    • 3 tomatit
    • 1 sl balsamiäädikat
    • 0,5 küüslaugu küünt
    • oliiviõli
    • sool/pipar/suhkur
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun