postthumb
1
25 min
Lõunasöök

Kana-bataadisalat

Rannamõisa Linnuliha teeb koostööd toitumisnõustaja Erik Orguga, et tuua teieni taljesõbralikud retseptid linnulihast. Retseptid pärinevad Erik Orgu poolt koostatud toitumiskavadest: erikorgu.ee

Valmistamine

  1. Lõika kana ja bataat ampsu suurusteks tükkideks ja sega oliiviõliga, maitsesta soola ja pipraga ning küpseta ahjus ahjuplaadil 200 kraadi juures 20-25 minutit või grilli tulel kuni mõlemad on valmis.
  2. Senikaua viiluta kurk, haki koriander.
  3. Kui kana ja bataat on valmis, siis lase neil jahtuda ja seejärel sega hapukoore, koriandri, küüslaugupulbri ja cayenne pipraga. Soovi korral lisa soola.
  4. Serveeri salat värske kurgiga.

Koostisosad

  • Maitsestamiseks
    • Küüslaugupulber
    • Cayenne pipar
    • Must pipar
    • Sool