postthumb
Supid

Kana-spargli püreesupp suitsujuustuga

Lihtsalt ning kiirelt valmiv supp, kus maiteroll on suitsujuustul ning sparglil. Retsepti on valmistanud amps kohvikukettide peakokk Heiti Männiksaar.

Koostisosad

    • 250 g sparglit
    • 125 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 125 g suitsujuustu
    • 600 ml vett või kanapuljongit
    • 60 ml rõõska koort
    • pipart, soola

Valmistamine

Pese sparglid ja koori vajadusel kartulikoorimisnoaga puine varreosa ära. Lõika sparglid juppideks. Suitsujuustul eemalda kile ja kartulikoorimisnoaga tume pealispind. Tükelda Rannamõisa jahutatud broilerifilee ja juust kuubikuteks. Kuumuta vesi või kanapuljong keemiseni lisa spargel, juust ja broilerifilee. Keeda 5-7minutit, kuni spargel ja kana on küpsed. Lisa rõõskkoor ja maitsesta vajadusel soola ja pipraga. Püreesta ja serveeri kuumalt.

Retsept: Heiti Männiksaar /Foto: amps.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun