postthumb
2
20 min
Eelroad

Kanahakklihaga quesadillad

See quesadilla jääb eriti mahlane ning seda tänu munakollasele, mis tervena täidisesse lisatuna süües mõnusa kastme moodustab! Seda kiiresti valmiv roog sobib valmistamiseks mistahed ajal.

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Määri tortiljadele tomatipasta, maitsesta soola ja piparaga. Raputa peale petersellilehed ja tšillihelbed. Küpseta pannil õlis hakkliha valmis, maitsesta soola ja pipraga ning laota siis tortiljade ühele poolele. Kata juustuga ning selle peale aseta munakollane. Tõsta täidisega katmata jäetud tortiljapool peale ning küpseta kuumal õliga kaetud pannil mõlemalt poolt kuldseks. Valmista samamoodi ka teine tortilja.

Lisa siia rooga erinevaid juuste!

Koostisosad

    • 2 tortiljat
    • 4 sl tomatipastat
    • soola, pipart
    • 2 sl värsket peterselli, peeneks hakituna
    • paar näpuotsatäis tšillihelbeid
    • 150 g Rannamõisa hakklihasegu broileririnnafileest
    • 2 peotäit juustu, riivituna
    • 2 munakollast
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun