postthumb
6 tk
40 min
Pirukad
Lihtne

Kanapirukas juustu ja lillkapsaga

Toitev pirukas kanaga, millele lisab maitsenüanssi lillkapsas. Kui lillkapsas aga üldse meeltmööda ei ole, siis jäta see köögivili lisamata!

Valmistamine

Lõika tainast välja 6 suuremat põhjaks minevat ringi ning 6 väiksemat tainaringi, mis lähevad pirukale katteks. Vooderda muffinivormi augud suuremate tainaketastega.

Täidise valmistamiseks tükelda broilerifilee ning prae pannil küpseks, poole pealt lisa spinatilehed ning maitsesta soola ja pipraga. Keeda lillkapsasõisikuid soolaga maitsestatud vees mõni minut, kuni need on kergelt krõmpsud. Tõsta praetud kanasegu ning lillkapsaõisikud tainapõhjadele, murenda peale sinihallitusjuust. Kata pirukad väiksemate tainaketastega, suru servad kokku ning määri pirukaid pealt lahtiklopitud munaga. Küpseta  pöördõhurežiimile 180 kraadi juures 20-30 minutit.

Koostisosad

    • 500 g pärmi-lehttainast
    • 1 muna (pealt määrimiseks)
    • 200 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 75 g spinatit (värsket või külmutatud)
    • 150 g lillkapsaõisikuid
    • 75 g sinihallitusjuustu
    • soola, pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun