postthumb
6
1 h
Pearoog
Pidulik

Kanarulaad

Selle retsepti eelduseks on terve broileri kontidest eemaldamine. Kuidas see käib? Seda lihtsat tegevust vaata meie kana konditustamise samm-sammulisest videoõpetusest: www.youtube.com/watch?v=ooK9Vy7hn8Q

 

Koostisosad

    • 300 g Rannamõisa jahutatud kalkunihakkliha
    • 1 väike paprika
    • 1 kondistatud broiler
    • 100g peekonit
    • 150g riivitud juustu
    • soola, pipart

Valmistamine

Maitsesta hakkliha soola ja pipraga. Haki paprika väikesteks tükkideks. Laota kondistatud kana lõikelauale naha pool all ning maitsesta see soola-pipraga. Laota peale hakkliha, seejärel peekon, paprika ja juust ning keera kana rulli. Seo liha nööriga rulaad kinni ning küpseta 180 kraadi juures u 45-50 minutit.

Rulaadi täitmiseks sobib nii kalkunihakkliha kintsulihast kui ka rinnalihast.