3
50 min

Kanatiivad seesamiõli-sibulamarinaadis

Seesamiõli annab kanalihale juurde meeldivalt tugeva maitse, mistõttu sobib see kanatiibade marinaadi maitsestamiseks imehästi.

 

 

 

 

seesamiõli-sibulamar

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Sega marinaadi ained omavahel ning sega seejärel kokku kanatiibadega. Viiluta sibul ning lisa kanatiibadele.  Lase lihal jahedas maitsestuda üleöö. Seejärel laota kanatiivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile( naha pool üleval), raputa peale pisut soola ning küpseta 180 kraadi juures 45-50 minutit.

Enne küpsetamist lase kanatiibadel toatemperatuuril seista ca 10 minutit

Koostisosad

    • 800 g Rannamõisa jahutatud broileritiibasid
    • 0,5 sibulat
    • soola
  • Marinaad
    • 3 sl ketšupit
    • 1 sl sojakastet (heledat)
    • 1 sl seesamiõli
    • 1 tl valgeveiniäädikat