postthumb
4
25 min
Lõunasöök
Gluteenivaba

Kreemjas lillkapsapüreesupp

Üks üdini kreemjas ja maitserohke püreesupp, mida täiustab marineeritud ja suitsutatud broilerikintsuliha.

Koostisosad

Valmistamine

Pane lillkapsaõisikud, pooleks lõigatud küüslauguküüned ja neljaks lõigatud sibul koos puljongiga potti. Lase sel keema tõusta ning seejärel keeda keskmisel kuumusel lillkapsa pehmenemiseni. Püreesta supp ning lisa seejärel riivjuust. Kuumuta kiirelt läbi ja maitsesta lõplikult.

Jaota supp kaussidesse. Tõsta peale viilutatud broilerikintsuliha ja võrsed. Nirista supile oliiviõli ning raputa peale kanepiseemneid. Lisa maitseks soola ja pipart.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun