postthumb
3
30 min

Kiire kanahautis

See on roog, mis valmib põhimõttel 1,2,3 ja valmis. Lihtne argipäevaroog, mis sobib valmistamiseks näiteks peale väsitavat tööpäeva. Retsept ilmus ka ajakirja Maret märtsikuunumbris (2014).

 

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Koori kartulid ja lõika väikesteks kuubikuteks. Lõika kanafilee tükkideks ning prae kuumal õliga piserdatud pannil mõlemalt poolt küpseks, maitsesta soola ja pipraga. Vala juurde vesi ja kartulikuubikud ning lase madalal kuumusel haududa mõned minutid. Seejärel vala juurde rõõsk koor ning hauta seni, kuni kartul on pehme, maitsesta soola ja pipraga.

Serveeri soovi korral koos ürtide ning saiaviiluga. Viimast on hea kastmesse
kasta!

Koostisosad

    • 400 g kartuleid (koorimata kogus)
    • 300g  jahutatud broileri- või kalkunifileed
    • 2dl rõõska koort (35%)
    • soola, pipart
    • 2,5-3 dl vett