3
30 min
Kiire kanahautis
See on roog, mis valmib põhimõttel 1,2,3 ja valmis. Lihtne argipäevaroog, mis sobib valmistamiseks näiteks peale väsitavat tööpäeva. Retsept ilmus ka ajakirja Maret märtsikuunumbris (2014).
Valmistamine
Koori kartulid ja lõika väikesteks kuubikuteks. Lõika kanafilee tükkideks ning prae kuumal õliga piserdatud pannil mõlemalt poolt küpseks, maitsesta soola ja pipraga. Vala juurde vesi ja kartulikuubikud ning lase madalal kuumusel haududa mõned minutid. Seejärel vala juurde rõõsk koor ning hauta seni, kuni kartul on pehme, maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri soovi korral koos ürtide ning saiaviiluga. Viimast on hea kastmesse
kasta!
Koostisosad
-
- 400 g kartuleid (koorimata kogus)
- 300g jahutatud broileri- või kalkunifileed
- 2dl rõõska koort (35%)
- soola, pipart
- 2,5-3 dl vett