postthumb
1-2
15-20 min
Hommikusöögid
Gluteenivaba

Kinoapuder suitsukana ja spinatiga

 Kinoapuder sobib suurepäraselt toitvaks hommikusöögiks. Selle roa teevad eriliselt lisandid, mis lõpptulemuse tõeliselt maitsvaks muudavad!

Valmistamine

Pane kinoa soolaga maitsestatud vette ning lase sel keema tõusta. Seejärel kuumuta keskmisel kuumusel umbes 5-8 minutit. Lülita pliit välja ning lase kaane all pudrul maitsestuda veel umbes 5 minutit. Vahepeal lase teises potis vesi keema, lisa sellesse peotäis spinatilehti ning kuumuta minutijagu. Seejärel nõruta ning püreesta spinat kannmikseris. Sega saadud segu koos sulatatud juustuga putru. Maitsesta lõplikult ning serveeri! Nirista kindlasti peale oliiviõli ning raputa peale musta pipart

Koostisosad

    • 1 dl keetmata kinoad
    • ca 3,5 dl vett
    • soola, pipart
    • suur peotäis spinatilehti
    • 1-2 sl sulatatud juustu
    • Rannamõisa suitsutatud kanakintsuliha
    • kirsstomateid, hernevõrseid, suhkruherneid (serveerimiseks)
    • oliiviõli
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun