postthumb
4
15 min

Klassikaline kanavrapp

Kui nüüd ausalt öelda, siis vrapp on täpselt selline hea külmkapitühjendusroog. Vaatad oma külmkapi sisu üle ning pistad seejärel tortilja vahele kõike seda, mis meelepärane. Kui aga ühtegi mõtet ei tule, mis vrapi „kokku ehitamiseks” on vaja, siis üks idee alljärgnevalt:

kanavrapp

 

Valmistamine

Määri tortiljadele sulatatud juust, selle peale laota salatilehed. Aseta peale kanaliha, kurgiviilud, muna, juust, kodujuust ja paprikaribasid. Maitsesta soola ja pipraga ning määri peale pisut ja majoneesi. Keera kõik tortiljad tihedalt rulli. Serveeri! Võimalusel lase enne sööma asumist  vrapil 5 minutit maitsestuda.

Koostisosad

    • 4 tortiljat
    • 4 sl sulatatud juustu
    • salatilehti
    • 300 g küpsetatud kanaliha või meelepärast sinki või suitsukana
    • 100 g värsket kurki, viilutatuna
    • 2 muna, hakituna
    • 4 sl riivitud juustu
    • 4 sl kodujuustu
    • väike peotäis paprikaribasid
    • soola, pipart
    • 2 sl majoneesi