postthumb
4
15 min
Gluteenivaba

Kodujuustu-suitsukanasalat

Tegemist on hästi lihtsa ja taljesõbraliku salatiga, mis sobib ideaalselt iseseisva roana lõuna- või õhtusöögiks. Magusad puuviljad ja suitsukana on selle salati võtmesõnadeks ning sobituvad maitsetelt imehästi kokku. Selleks, et rooga aga taljesõbralikumaks teha on kastme eest siin retseptis kasutatud kergelt püreestatud kreemjat kodujuustu!

 

IMG_5767Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Haki jääsalat ja suitsutatud linnuliha tükkideks. Lõika viinamarjad neljaks. Koori pirn, eemalda südamik ning tükelda väikesteks tükkideks. Püreesta kodujuust. Sega kõik komponendid omavahel ning maitsesta.

 

Koostisosad

    • pool suuremast jääsalatipeast
    • 200 g Rannamõisa suitsutatud broileri- või kalkunikintsuliha
    • 12 tk viinamarja
    • 1 magus pirn
    • 200 g kodujuustu
    • soola, pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun