postthumb
3
30 min
Pastaroad
Lihtne

Koorene pasta kanamaksa ja basiilikuga

Pasta ja maksa kooslus võib tekitada esialgu küsimuse, et kas ikka sobib. Vankumatule kartuli ja maksakastme austajale võib kinnitada, et sobib küll! Tänu koorele siin rammususest puudu ei jää, kuid see ongi see, mis teeb pastast ühe maitsva kõhutäie.

Valmistamine

Leota maksa piimas ca 1 tund. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Loputa külma veega ja jäta nõrguma. Lõika maks väikesteks tükkideks. Haki sibul ja prae kergelt klaasjaks. Lisa ka maks ja peeneks hakitud küüslauk. Kui maks on saanud ilusa jume, siis lisa tomatipasta ja koor ning sega. Maitsesta segu soola ja värskelt jahvatatud pipraga. Lisa kastmele pasta ning  sega korralikult läbi. Serveeri värske basiilikuga. Soovi korral riivi peale ka parmesani.

Retsept ja foto: Andra Kalda

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun