postthumb
4
50 min
Pearoog

Koriandri ja ingveriga kanakoivad

Kellele meeldib koriander, neile meeldib see retsept. Värske koriandri ja kuivatatud koriandriseemnetega maitsestatud kanakoivad, millele lisaks veel veidi ingverit ja sidrunit.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 4 Rannamõisa jahutatud broilerikoiba
    • soola
    • 1 sibul
    • 1 tl koriandriseemneid
    • kimp värsket koriandrit
    • 0,25 sidrunit
    • 50 g ingverijuurt
    • 2 dl vett

Valmistamine

Maitsesta broilerikoivad korralikult soolaga ning rpruunista need mõlemalt poolt pannil õlis kuldseks. Aseta ühe kihina ahjuvormi. Viiluta sibul ning pane pannile. Uhmerda koriandriseemneid veidi ning lisa samuti pannile. Pruunista paar minutit ning seejärel aseta segu kanakoibadele. Haki koriander ning aseta vormi. Koori ingverijuur ning lõika sidruniveerand kolmeks sektoriks (eemalda sidrunilt koor).  Lisa ingver ja sidrunisektorid kanakoibade vahele. Vala vesi vormi ning kata vorm kaane või fooliumiga ning küpseta ahjus 175 kraadi juures 40 minutit.

Vee asemel võid retseptis  kasutada ka puljongit või valget veini