4
35 min
Pearoog
Gluteenivaba

Kreeka jogurti marinaadis broilerikintsuliha

Kui grillhooaeg kätte jõuab, siis on paratamatult vaja erinevate marinaadide retsepte või ideid, mida kokku segada, et see edukalt liha maitsestaks. Jogurtimarinaad on linnuliha puhul alati kindlapeale minek – liha jääb pehme, mahe, kuid samas maitseküllane.

 

 


jogurtimar

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Sega marinaadi komponendid. Pane kintsulihatükid marinaadi maitsestuma vähemalt üleöö. Vahetult enne grillimist eemalda lihalt üleliigne marinaad, maitsesta soola ja pipraga ning küpseta grillil lihad mõlemalt poolt valmis.

Enne küpsetamist võta lihad külmkapist 30 minutit varem toatemperatuurile
Maitsesta liha soola ja pipraga vahetult enne grillile panekut!

Koostisosad

    • ca 500 -600g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • soola, pipart
  • Marinaad
    • 125 g Kreeka jogurtit
    • 0,5 apelsinist pressitud mahla
    • 1 tl vedelat mett
    • 2 tl Dijon sinepit