3
45 min

Kreemjas kruubiroog

Üks äärmiselt lihtne ja ka rahakotisõbralik potiroog, mis valmib ilma üleliigse vaeva ning pingutusteta. Nagu ikka traditsioonilised potiroad, valmib ka see põhimõttel – keeda, hauta ja oota:)

 

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Loputa kruubid korralikult voolava vee all ning pane seejärel koos puljongige keskmisele kuumusele podisema. Kui puljong hakkab liialt keema, siis alanda kuumust. Hauta seni, kuni kruubid on peaaegu pehmed. Lisa segades juurde koriander, suitsukanatükid ja sulatatud juust. Vajadusel lisa puljongit, kui kruubid on kõik endasse imendanud. Lase madalal kuumusel podiseda seni, kuni kruubid on meeldivalt pehmed.

Järgmisel päeval prae seesama kruubiroog pannil koos munadega läbi!

Koostisosad

    • 2 dl odrakruupi
    • 7,5 dl puljongit
    • 3 sl kuhjaga värsket hakitud koriandrit
    • 125 g Rannamõisa suitsutatud broilerikintsuliha
    • 100 g sulatatud juustu
    • soola

Värsked inspireerivad retseptid

Vaata kõiki