5
20 min

Kreveti-kanapasta

Pastaroad on head mugavustoidud, mis on toitvad ning saavad ka kiiresti valmis. Alljärgnevalt üks lihtne pastaroog, kus väikest lisavürtsi annavad kaneel ning sidrunimahl.

 

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees valmis (al dente). Valmista kaste: viiluta broilerifilee õhukesteks viiludeks ning prae pannil mõlemalt poolt valmis, vahepeal soola ja pipraga maitsestades. Nõruta krevetid lohakalt ning lisa pannile. Sega juurde kaneel ning sidrunimahl. Seejärel vala pannile tomatipasta ning puljong. Lisa spagetid, parmesan ning sega, et kõik saaks kastmega kokku. Vajadusel maitsesta. Serveeri koheselt.

Kaneel annab roale täiendust -pealetükkivat maitset kartma ei pea!

Koostisosad

    • 300 g spagette (või muud pastat)
    • 300 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 200 g keedetud krevette soolvees
    • 0,25 tl kaneeli
    • 1 sl sidrunist pressitud mahla
    • 3 dl tomatipastat
    • 1-2 dl puljongit
    • 3 sl parmesani, riivituna
    • soola, pipart