postthumb
3
15 min
Maitsev

Külmsupp kodujuustu, kanaliha ja kurgiga

Suvisel ajal on külmsupp kohustuslik! Selle valmistamisel saad kasutada ära eelmise päeva grillimisest järelejäänud liha ning ka kõik selle, mis külmkapis ärakasutamist vajab! Üks lihtne supiretsept on alljärgnev!

Valmistamine

Tükelda kanaliha, kooritud kurk ja munad. Sega kõik ained omavahel kokku (va keefir). Maitsesta soola ja pipraga. Seejärel lisa keefir, maitsesta lõplikult ning serveeri.

Koostisosad

    • 200 g küpsetatud kanaliha
    • 100 g kurki
    • 2 keedetud muna
    • 200 g kodujuustu
    • 2 sl oliiviõli
    • 2 sl piparmünti, hakituna
    • 2 sl koriandrit, hakituna
    • 2 sl rohelist sibulat, hakituna
    • 0,5 l keefirit
    • soola, pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun