postthumb
4-le

Läätse- suitsubroileri supp

Toitev ja tervislik talvesupp, mis täidab kõhu pikaks ajaks. Soovi korral võid supis kasutada ka broileri- või kalkuni rinnafileed.

Valmistamine

Kuumuta potis õli. Lisa hakitud küüslauk, sibul,seller ja porgandid. Kuumuta paar minutit ja lisa basiilik, tomatid, puljong ja läätsed. Keeda 20 minutit, kuni läätsed on pehmed. Lisa tükeldatud lepasuitsu poolkoiva liha ja serveeri.


Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 1 sl õli
    • 2 küüslauguküünt
    • 1 sibul
    • 1 sellerivars
    • 2 porgandit
    • 1 tl kuivatatud basiilikut
    • 1 purk purustatud tomateid
    • 6 dl kanapuljongit
    • 100 g punaseid läätsesid
    • 200 g Rannamõisa Lepasuitsu broileripoolkoibi