postthumb
4-le
Grilltoidud

Laimimarinaadis grillitud broileripoolkoivad

Mahlaseima tulemuse ja läbiküpsuse saavutamiseks on kaval poolkoivad esmalt ahjus valmis küpsetada ja lõpliku jume ning grillimaitse anda grillil.

Koostisosad

    • 1,4 kg Rannamõisa jahutatud broileripoolkoiba
    • 2 sl õli
    • 1 dl kanapuljongit
    • 2 laimi pressitud mahl
    • 1 sl fariinsuhkrut
    • soola ja musta pipart

Valmistamine

Sega kõik marinaadi ained omavahel. Vala poolkoibadele ja lase külmkapis maitsestuda vähemalt 5 tundi kuni üleöö. Küpseta koos marinaadiga fooliumiga kaetud ahjuvormis 200 kraadises ahjus 40 minutit ja tõsta seejärel grillile, kus pruunista 5 minutit. Serveeri värske salatiga.


Foto: Angeelika Kang