4-le

Laimimarinaadis grillitud broileripoolkoivad

Mahlaseima tulemuse ja läbiküpsuse saavutamiseks on kaval poolkoivad esmalt ahjus valmis küpsetada ja lõpliku jume ning grillimaitse anda grillil.

Valmistamine

Sega kõik marinaadi ained omavahel. Vala poolkoibadele ja lase külmkapis maitsestuda vähemalt 5 tundi kuni üleöö. Küpseta koos marinaadiga fooliumiga kaetud ahjuvormis 200 kraadises ahjus 40 minutit ja tõsta seejärel grillile, kus pruunista 5 minutit. Serveeri värske salatiga.


Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 1,4 kg Rannamõisa jahutatud broileripoolkoiba
    • 2 sl õli
    • 1 dl kanapuljongit
    • 2 laimi pressitud mahl
    • 1 sl fariinsuhkrut
    • soola ja musta pipart