2 tk

Laisa inimese pitsa

See on täiesti häbematult lihtne viis, kuidas kiiresti valmistada pitsasid. Nimelt tuleb kasutusele võtta tortillad, mis siis selles retseptis pitsale põhjaks kasutatakse. On ju lihtne?

Valmistamine

Kuumuta pannil õli ning prae hakitud kalkuni rinnaliha kuni roosaka värvuse kadumiseni, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta hakkliha kõrvale, ning prae sealsamas ka seemnetest puhastatud ja kuubikuteks lõigatud suvikõrvits, maitsesta soolaga.

Määri mõlemad tortillad kokku adžikaga, selle peale aseta hakkliha, siis suvikõrvitsakuubikud ja õhukesteks viiludeks lõigatud küüslauguküüs. Aseta peale sektoriteks lõigatud valgehallitusjuust ning raputa üle riivitud juustuga. Küpseta 200 kraadi juures seni kuni pizzad on pealt kergelt kuldsed.


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 2 tortillat
    • 300 g Rannamõisa Jahutatud hakitud kalkuni rinnaliha
    • 150 g suvikõrvitsat
    • 2-3 sl adžikat
    • 1 küüslauguküüs, viilutatuna
    • 125 g valgehallitusjuustu
    • 100 g riivitud juustu
    • soola, pipart