postthumb
3
30 min
Pearoog
Gluteenivaba

Lihtne kanakarri

Karriroogadel on lisaks suurepärasele maitsele veel üks hea omadus – nende valmistamine on lihtne ning ei nõu üleliia palju aega. Paku seda vürtsika mekiga rooga traditsiooniliselt riisi või siis mõne muu meelepärase lisandiga!

Valmistamine

Haki sibul ning prae seda koos hakitud ingveriga pannil minutijagu. Lisa karripulber, karripasta ja tšillitükid. Sega läbi ning lisa pannile väikesteks tükkideks lõigatud kanaliha ja pooleks lõigatud suhkurherned, maitsesta soola ja pipraga ning pruunista liha läbi. Sega juurde hakitud koriander (jäta pisut kaunistuseks) ning vala pannile kookospiim, lisa kalakaste. Lase nüüd madalal kuumusel roal podiseda kuni kanaliha on küpsenud, vajadusel lisa täiendavalt kookospiima. Maitsesta lõplikult, puista peale koriandrit ja pähkleid ning serveeri!

Koostisosad

    • 1 väike sibul
    • 2 tl hakitud ingverit
    • 1 tl karripulbrit
    • 0,5 tl rohelist karripastat
    • 2 tl tšillipipart, hakituna
    • 350 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • 50 g rohelisi suhkruherneid
    • soola, pipart
    • kimbuke värsket koriandrit
    • 3 dl kreemjat kookospiima
    • 1 sl kalakastet
    • Väike peotäis meelepäraseid pähkleid (hakituna)