postthumb
4
10 min
Gluteenivaba

Lihtne suitsukana-peedisalat

Kui traditsioonilised pidupäevasalatid hakkavad ära tüütama, siis võib piiluda alljärgnevat retsepti. See on salat, mis on mõnusalt kodune ning valmib nii lihtsalt ….. pakatab peedi värskusest, suitsukana omapärast ning püreestatud kodujuustu kreemisusest.

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Haki suitsukana ja marineeritud kurk väikesteks tükkideks, riivi peet. Haki ka pähklid peeneks. Püreesta kodujuust saumikseriga. Sega kõik ained kausis kokku ning maitsesta soolaga. Võimalusel lase enne seismist vähemalt tunnike maitsestuda!

Koostisosad

    • 250 g Rannamõisa suitsutatud broilerikintsuliha
    • 100 g marineeritud kurki
    • 350 g keedetud peeti
    • 3 sl Kreeka pähkleid
    • 150 g kodujuustu
    • soola
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun