3
50 min
Без глютена

Mahedad kanatiivad majoneesi-tillimarinaadis

Kanatiivad on suurepärane suutäis lõuna- või õhtusöögiks. See on suurepärane tooraine, mis õigesti valmistatuna on äärmiselt mahlane. Kui väga tugevaid maitseid ei armasta, siis järgnevalt üks lihtne majoneesi-tillimarinaadiretsept kanatiibadele, mis annab lihale juurde meeldivalt maheda maitse ning säilitab küpsenult liha mahlakuse. Kindlasti lase lihal marinaadis maitsestuda üleöö, sest nii on lõpptulemus kõige parem!

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Sega marinaadi komponendid omavahel ning hõõru segu kanatiibadega kokku. Lase lihal jahedas maitsestuda üleöö. Seejärel laota kanatiivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile( naha pool üleval), raputa peale pisut soola ning küpseta 180 kraadi juures 45-50 minutit.

Enne küpsetamist lase kanatiibadel toatemperatuuril seista ca 10 minutit.

Koostisosad

    • 800 g Rannamõisa jahutatud broileritiibasid
    • soola
  • Marinaad
    • 2 sl majoneesi
    • 1 sl oliiviõli
    • 1 sl paprikapulbrit
    • 1 sl tilli, hakituna