postthumb
2
15 min
Lisandid
Gluteenivaba!

Maisitõlvikud küüslauguvõi ja parmesaniga

Maisitõlvik on suurepärane lisand erinevate linnuliharoogade kõrvale. Eriti hästi sobib see aga grillitud linnuliha kaaslaseks.  Poest vali kindlasti mais, mille ümbritsevad lehed on rohelised ning maisiterad ise värsked, selge kollase värvusega ning pringid!

Valmistamine

Keeda maisitõlvikud soolaga maitsestatud vees valmis (suures potis või laial pannil). Tõlvikute keetmiseks kulub umbes 7 minutit. Samal ajal haki küüslauk hästi peeneks. Sulata pannil või, lisa küüslauk ning prae see klaasjaks. Seejärel sega juurde hakitud petersell ning maitseks soola-pipart. Kasta keedetud maisitõlvikud või-segusse ning tõsta need seejärel alusele. Nirista peale kogu järelejäänud või-segu. Raputa peale parmesani ning serveeri!

Koostisosad

    • 2 maisitõlvikut
    • soola, pipart
    • 1 küüslauguküüs
    • 50 g võid
    • 1 sl hakitud peterselli
    • 2 sl peenelt riivitud parmesani
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun