postthumb
3
30 min

Meekastmega broilerikintsuliha

See retsept erineb pisut traditsioonilistest grill-retseptidest. Nimelt tuleb siinses retseptis liha grillil (või pannil) valmis küpsetada ning alles peale seda kastmega kokku segada. Kaste on oma loomult rikkalik, sisaldades maitselt pisut hapukust, pisut magusust, pisut soolasust.

 

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Küpseta grillil või pannil liha mõlemalt poolt küpseks. Sega omavahel kastme ained ning kuumuta kaste pisut soojemaks. Seejärel sega kaste lihadega kokku, raputa peale maitseks pisut soola ning serveeri.

Kaste valmista oma maitse järgi, kui soovid soolakamat, lisa sojat,
kui magusamat, lisa mett jne.

Koostisosad

    • 600 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • sool
  • Meekaste
    • 1 sl vedelat mett
    • 1 sl mahedat sinepit
    • 1 sl sojakastet
    • 1 tl jahvatatud koriandrit
    • 3 sl apelsinist pressitud mahla